Becorit termékek

Csaknem három évtizede gyártunk és értékesítünk
vasúti járművekhez csúcsminőségű Becorit termékeket
együttműködésben a világhírű Becorit céggel

Becorit termékek

Vállalkozásunk kapcsolata a Becorit céggel az 1990-es évek elejére nyúlik vissza. Magyarországon elsőként, és azóta is egyedüliként gyártunk fékbetéteket sínhez kötött járművekhez a Becorit céggel együttműködve. 
A Becorit GmBH* sikertörténete 1926-ban kezdődött bányászati szállító- és emelőrendszerek súrlódó anyagok gyártásával. Húsz évvel később a BECORIT GmbH vasúti járművek fékbetétjeit fejlesztette ki, és közben Európa egyik leghíresebb súrlódóanyag-gyártójává is vált.
Jelenleg kiváló minőségű tárcsafékbetéteket és fékpofákat gyárt a modern vasúti közlekedés valamennyi alkalmazásához. Gyakorlatilag világ minden jelentős vasúttársaság használja a termékeit. Céljuk alapításuk óta változatlan: műszakilag innovatív, kiváló minőségű, megbízható termékek kifejlesztése. 
Mi a Róna cégnél büszkék vagyunk az immár csaknem három évtizedes sikeres együttműködésünkre a méltán világhírű Becorit céggel. Ez az együttműködés és a Róna cég 40 éves innovatív működése, szaktudása és elköteleződése a minőségi termékek gyártása mellett garanciát jelent Önnek a velünk való sikeres közös munkára. Keressen minket most!

Becorit termék – Belagpaar-400x35-(b)

Vasúti tárcsafékbetétek

A Becorit cég minden típusú sínhez kötött járműhöz gyárt tárcsafékbetétet, legyen az villamos, metró vagy UIC szabvány szerinti vasúti fékbetét.

Az elérhető minőségek:

918

946

970

B36 – UIC engedéllyel rendelkezik

B40-1

B66 – UIC engedéllyel rendelkezik

T538

V30 – UIC engedéllyel rendelkezik

Becorit termék – kompozit féktuskók

Kompozit féktuskók

A Becorit Wabtec cég által gyártott és forgalmazott műanyag féktuskók minden szabványos – 250 mm és 320 mm – méretben elérhetőek az alábbi minőségekben:

Az elérhető minőségek:

929_1 (K Block)

929_1SG (K Block)

IB116* (LL Block) – UIC engedélyezett

C810 (K Block) – UIC engedélyezett

L 249 (L Block) – UIC engedélyezett

K40 (K Block) – UIC engedélyezett

Becorit termék – szinterfékek

Szinterfékek

A modern, nagyteljesítményű, illetve nagysebességű vasúti járművek különleges fékbetéteket igényelnek, melyek képesek magasabb hőtartományban is hatásosan és  biztonságosan működni. Ezen betétek súrlódó anyaga szinterfém, mely magas szinvonlon biztosítja a Becorit cégtől már megszokott minőségi elvárásokat. 

Az elérhető minőség:

BM40

Becorit minősítések

Minősítések

A Becorit Wabtec cég rendelkezik minden szükséges minősítéssel.

A Becorit GmBH-t 2006-ban felvásárolta a Wabtech Corp. Cégünk az akvizíciót követően is sikeresen működik együtt a világhírű Becorittal.

Lépjünk kapcsolatba!

Ipari fékbetétek, kuplungok és dörzshajtások felújítását kis szériában is vállaljuk. Klikkeljen a fenti gombra és az iparágánahoz tartozó valamennyi paraméter szerint választhat súrlódó anyagot.

Ajánlatkérőnk minden szükséges paramétert tartalmaz ahhoz, hogy hibátlan ajánlatot adhassunk Önnek. Bárhol bármikor kitöltheti és kitöltésével felgyorsítja a rendelés folyamatát.

Kérjen visszahívást egy Önnek megfelelő időpontra, vagy akár minél előbbre. Ezesetben legkésőbb 24 órán belül visszahívjuk. A leggyorsabb, ha üzenetet küld nekünk Messengeren, vagy telefonon hív minket.

HU