Mérföldköveink

1973

id. Róna Tamás, a Róna Fékbetét alapítója

id. Róna Tamás megalapítja saját vállalkozását, és fékbetét felújítással kezd foglalkozni.

1986

Az első azbesztmentes fékbetét

Az első azbesztmentes fékbetét szabadalmazása és gyártása.

1990

Új, nagyobb Róna Fékbetét üzem

Új, nagyobb és korszerűbb telephelyre költöztünk.

1998

Becorit vasúti fékbetétek

Kereskedelmi kapcsolat indul a Becorit GmbH-val, a vasúti fékbetét gyártás indulása. Bérgyártás indítása a JURID cégnek.

2002

Az első ISO 9001 minősítés megszerzése.

2019

Elhunyt a cégalapító
id. Róna Tamás.

2019

A Róna család ifj. Róna Tamás vezetésével folytatja a vállalkozás sikeres építését.

Tevékenységeink

Egyedi gyártás, felújítás

Iparáganként könnyen és gyorsan áttekinthető táblázatokba foglaltuk valamennyi lehetséges paramétert, ami szükséges a megfelelő súrlódóanyag kiválasztásához.


BECORIT termékek

Együttműködésünk a Becorit céggel az 1990-es évek elején kezdődött Magyarországon elsőként, és azóta is egyedüliként gyártunk fékbetéteket sínhez kötött járművekhez, a Becorit céggel együttműködve. 

Kisszériás gyártás

Egyik erősségünk, hogy vevőinkkel olyan projekteket is fejlesztünk közösen, ahol akár csak pár tucat fékbetétre van szükség. Legyen az akár a Budapesti Műszaki Egyetem versenyautója, vagy a hazai fejlesztésű GIRO helikopter.

Lépjünk kapcsolatba!

Ipari fékbetétek, kuplungok és dörzshajtások felújítását kis szériában is vállaljuk. Klikkeljen a fenti gombra és az iparágánahoz tartozó valamennyi paraméter szerint választhat súrlódó anyagot.

Ajánlatkérőnk minden szükséges paramétert tartalmaz ahhoz, hogy hibátlan ajánlatot adhassunk Önnek. Bárhol bármikor kitöltheti és kitöltésével felgyorsítja a rendelés folyamatát.

Kérjen visszahívást egy Önnek megfelelő időpontra, vagy akár minél előbbre. Ezesetben legkésőbb 24 órán belül visszahívjuk. A leggyorsabb, ha üzenetet küld nekünk Messengeren, vagy telefonon hív minket.

Visszahívást kérek!

Kérjük adja meg az elérhetőségeit és hogy mikor keressük Önt!